Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Rezervirajte svoj termin online u Područnoj službi u Zagrebu putem aplikacije eRed

Vijesti

Rezervirajte svoj termin online u Područnoj službi u Zagrebu putem aplikacije eRed

Rezervirajte svoj termin online u Područnoj službi u Zagrebu putem aplikacije eRed

28.09.2022.

Radi bolje dostupnosti usluga Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje korisnicima je omogućena online rezervacija termina na šalterima Područne službe u Zagrebu, na lokaciji Tvrtkova 5, putem aplikacije eRed.
Aplikacija omogućava odabir usluga koje se pružaju na šalterima HZMO-a u Tvrtkovoj 󠇎. Nakon što odaberete željenu uslugu, prikazat će vam se slobodni termini i omogućiti rezervacija termina, a da ne morate čekati u redu. Korištenje aplikacije eRed jednostavno je i prilagođeno je vama kao krajnjem korisniku. U svega nekoliko klikova potrebno je izraditi korisnički račun koji jednostavno možete autentificirati putem vašeg broja mobitela. Korisnički račun omogućava vam uvid u prethodne i zakazane termine, kao i otkazivanje rezerviranog termina.
Online naručivanje putem aplikacije eRed trenutačno je u fazi pilot-projekta te je u planu ovu uslugu proširiti na više lokacija HZMO-a u državi.
Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje posjeduje certifikat prema zahtjevima norme ISO/IEC 27 001:2013, a visoki standardi i mjere informacijske sigurnosti osiguravaju sigurnost podataka naših korisnika i dostupnost kvalitetnije usluge.




Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi