Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima njemačkog mirovinskog osiguranja

Mediji

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima njemačkog mirovinskog osiguranja

13.10.2022.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i nositelj mirovinskog osiguranja u Njemačkoj Deutsche Rentenversicherung organiziraju savjetodavne dane u Splitu od 18. do 20. listopada za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Njemačkoj.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike ili korisnike njemačkih mirovinskih davanja, koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Njemačkoj da, uz prethodnu najavu, dođu na savjetodavne dane na kojima će stručnjacima mirovinskog osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz njemačkog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate njemačke mirovine.
Savjetodavni dani održat će se od 18. do 20. listopada, od 9 do 16 sati, u Područnoj službi u Splitu, Obala kneza Branimira 15, a zainteresirani građani mogu se najaviti i dogovoriti termin putem telefona:
021 310 832 ili e-pošte: lana.braskic@mirovinsko.hr.
Za vrijeme trajanja savjetodavnih dana organizirano je prevođenje.
Napominjemo da je potrebno ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi