Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od 28. studenoga na novoj/staroj lokaciji

Vijesti

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od 28. studenoga na novoj/staroj lokaciji

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od 28. studenoga na novoj/staroj lokaciji

24.11.2022.

Područna služba Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Osijeku od ponedjeljka, 28. studenoga 2022. počinje s radom na novoj/staroj lokaciji u Ulici Kralja Zvonimira 1.
Na toj će se adresi, obnovljene i moderno uređene poslovne zgrade, građanima Osijeka i Osječko-baranjske županije pružati usluge od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.
U novim moderno uređenim prostorijama građanima će na usluzi biti osam šaltera za prijave i odjave na mirovinsko osiguranje, zaprimanje zahtjeva te izdavanje potvrda iz djelokruga HZMO-a. Uz to, korisnicima usluga na raspolaganju će biti i odvojena prostorija za pravnog savjetnika za usluge koje zahtijevaju informiranje vezano uz ostvarivanje prava na mirovinu, doplatak za djecu i nacionalnu naknadu za starije osobe te informiranje o stanju pojedinog predmeta, zatim izdavanje potvrda o korištenju mirovine/doplatka za djecu i statusu osiguranika.
Preuređenje zgrade započelo je u srpnju 2019. godine u sklopu Projekta energetske obnove poslovne zgrade u Osijeku koji se provodio u dvije faze – energetska obnova te klimatizacija i unutarnje uređenje zgrade. Vrijednost radova prve faze iznosila je 7.648.872,08 kn (bez PDV-a), od čega je iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj bespovratno dodijeljeno 4.760.409,25 kn, a ukupna vrijednost radova obje faze iznosila je 25.516.561,42 kn (bez PDV-a).
Izuzetno mi je drago što će, nakon više od tri godine, žitelji Osijeka i Osječko-baranjske županije dobiti kvalitetan, funkcionalan i moderno opremljen prostor, a radnicima su osigurani bolji uvjeti za rad. Ugradnjom dizala u zgradu, koja je bila znatno oštećena tijekom ratnih razaranja, olakšava se pristup  osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću, a sve u cilju pružanja još kvalitetnije usluge korisnicima“, izjavila je Biljana Tuševski, predstojnica PS u Osijeku.
PS u Osijeku na sadašnjoj će lokaciji, u Ulici Kapucinska 29, korisnicima biti na usluzi do petka 25. studenoga, do 15 sati.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi