Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Jačanje administrativnih kapaciteta HZMO-a

O HZMO-u

Jačanje administrativnih kapaciteta HZMO-a



U Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje u tijeku je proces modernizacije poslovanja koji obuhvaća i ljudske potencijale kao jedan od tri glavna segmenta restrukturiranja, koji će omogućiti veću učinkovitost, ažurnost i kvalitetu poslovanja.
HZMO je radi osiguravanja unaprjeđenja i razvoja ljudskih potencijala započeo provoditi projekt Jačanje administrativnih kapaciteta HZMO-a korištenjem sredstava Europskog socijalnog fonda kroz provedbu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020., Prioritetne osi 1. Visoka zapošljivost i mobilnost radne snage, Specifičnog cilja 8.vii.2. Povećanje dostupnosti i kvalitete javno dostupnih informacija i usluga na tržištu rada, uključujući mjere APZ-a.
Svrha Projekta je edukacija 210 radnika HZMO-a kojom će se omogućiti podizanje administrativnih kapaciteta HZMO-a kroz brže i kvalitetnije obavljanje radnih zadataka te transformacija HZMO-a u modernu javnu instituciju, koja će na učinkovitiji i standardizirani način moći odgovoriti potrebama svojih korisnika.
Edukacija će se provoditi na dva tematska područja:
• Edukacija za opće i posebne kompetencije, koja uključuje: Upravljanje poslovanjem, Upravljanje poslovnim procesima, Uspostava i razvoj sustava ljudskih potencijala, Komunikacijske vještine i Strani jezici
• IT izobrazba, koja uključuje: IT upravljanje, sigurnost, razvoj aplikacija, baze podataka, računalne mreže i sistemsku administraciju.
Provedbom Projekta osigurat će se zadovoljavajuća kvaliteta ljudskih potencijala i unaprijediti stručna znanja i opće vještine radnika HZMO-a radi povećanja učinkovitosti i kvalitete usluga te dostupnosti relevantnih informacija i podataka korisnicima i javnosti.
Implementaciju Projekta financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2.018.699,84 kn, što je i ukupna vrijednost Projekta, koji je proveden u razdoblju od 15. svibnja 2018. do 15. srpnja 2019.
Dodatne informacije vezane uz Projekt mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati, na broj telefona 01/4595-005.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.


 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi