Internetske stranica Zavoda uvrštene u 100 najboljih stranica u Republici Hrvatskoj za 2010. godinu

Internetska stranica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje uvrštena je u 100 najboljih stranica u Republici Hrvatskoj za 2010. godinu, odnosno u 10 najboljih u kategoriji „Vladine organizacije i državne institucije“ u tradicionalnom godišnjem nacionalnom izboru za najbolje nacionalne internetske stranice "Vidi Web top 100", dok je mHZMO mobilna stranica Zavoda uvrštena u 10 najboljih stranica u kategoriji „Mobilni web“, te također i u 100 najboljih stranica u Republici Hrvatskoj za 2010. godinu.

Na tradicionalnom godišnjem nacionalnom izboru za najbolje nacionalne internetske stranice "Vidi Web top 100 2010." kojeg je ove godine 12. put za redom u suradnji s brojnim ICT tvrtkama provela informatička izdavačka kuća Vidi, u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade, jučer, u četvrtak 16. prosinca proglašeno je najboljih 100 internetskih stranica, po deset u svakoj od kategorija, a najbolje su dobile nagradu „Najbolja od najboljih u kategoriji“ (po jedna iz svake kategorije).
U ovogodišnjem izboru  o najboljim je  internetskim stranicama odlučivalo 44 renomiranih stručnjaka iz 22 redakcije i organizacije, a kategorije prema kojima su izabrane najbolje stranice bile su „Korporativne stranice“, „Mediji, novosti, oglasnici“, „Vladine organizacije i državne institucije“, „Znanost, obrazovanje, kultura“, „Mobilni web“, „Zabava, moda, glazba“, „Blogovi“, „Web promocija“, „Turizam i putovanja“ i  „Sport, zdravlje, prehrana“.

Stručni ocjenjivački sud VIDI WEB TOP 100 2010. u kategorijama Vladine organizacije i državne institucije i Mobilni web činili su :
Vladine organizacije i državne institucije: Renato Kunić, v.d. glavnog urednika Informativnog programa HRT-a (predsjednik žirija), Igor Duić, urednik i voditelj emisije e-Hrvatska, Lamija Alečković, urednica i novinarka, nositeljica kolegija "Televizijsko novinarstvo" na Hrvatskim studijima i  Anka Bilić Keserović, novinarka i urednica, HRT.

 

   

Mobilni web: Ivan Skender, direktor Odjela za razvoj proizvoda za privatne korisnike (predsjednik žirija), T-HT, Danijela Nađ, voditeljica Web dizajna, T-HT, Goran Krajnović, voditelj inovacija i tehničkog razvoja, T-HT i Ivona Petrović, specijalistica za marketing, T-HT.

 

 


Neprestanim ažuriranjem i inovacijama, pravodobnom nadogradnjom svih usluga, kao i stalnim promišljanjem i razvijanjem novih usluga na internetskoj stranici radnici Zavoda uvijek se trude maksimalno biti na usluzi svim korisnicima usluga Zavoda. Od postavljanja prvoga priopćenja na internetske stranice Zavoda, 6. prosinca 2001., do danas,internetske stranice Zavoda čine međusobno povezan i interaktivan splet više od dvije tisuće i pet stotina stranica,koje nastoje informirati svakog posjetitelja o njegovim pravima iz mirovinskog osiguranja,doplatka za djecu, te ostalih prava.