Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Obnova Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

Vijesti

Obnova Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

Obnova Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

24.06.2022.


U četvrtak 23. lipnja 2022. u sjedištu Sisačko-moslavačke županije ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Ivan Serdar održali su radni sastanak sa županom Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom u nazočnosti suradnika.
Tema radnog sastanka bila je obnova domova za starije i nemoćne osobe na području Sisačko-moslavačke županije, s posebnim naglaskom na proces obnove u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak, koji je u potpunosti financiran sredstvima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, u vrijednosti većoj od 7 milijuna kuna.
U Domu za starije i nemoćne osobe Sisak, u kojemu je smješteno 240 korisnika, u tijeku su radovi koji obuhvaćaju uređenje i energetsku obnovu fasade, sanaciju štete nastale potresom i uređenje unutarnjeg prostora. Nakon završetka radova obnove Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje predat će zgradu Doma za starije i nemoćne Sisak u vlasništvo Sisačko-moslavačkoj županiji.
Ministar Piletić zahvalio je svima koji su uključeni u proces obnove Doma za starije i nemoćne osobe Sisak. “Veseli me što smo u suradnji s Hrvatskim zavodom za mirovinsko osiguranje osigurali novčana sredstva kako bi se u cijelosti obnovio Dom za starije i nemoćne osobe. Vrijednost radova je nešto viša od sedam milijuna kuna. Nakon potresa je dio radova već obavljen, a sada se zbog štete na fasadnoj cigli mijenja vanjska ovojnica objekta, ali i dio unutarnjih prostora”, zaključio je ministar.





foto: mrežna stranica Sisačko-moslavačke županije
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi