Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Otvoreni natječaji

Posao u HZMO-u

Otvoreni natječaji




javni natječaj za imenovanje predstojnika Područne službe u Zagrebu (m./ž.)
datum objave javnog natječaja: 27. ožujka 2024. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 4. travnja 2024.



javni natječaj za imenovanje pomoćnika ravnatelja za pravne, opće i poslove gospodarenja imovinom Zavoda (m./ž.) 
datum objave javnog natječaja: 31. siječnja 2024. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do  8. veljače 2024.

 

javni natječaj za imenovanje predstojnika (m./ž.) Područnog ureda u Puli - Pola
datum objave javnog natječaja: 3. siječnja 2024. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 11. siječnja 2024.

 

Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja - testiranje 
Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja u otvorenom strojno čitljivom obliku - xlsx. format
datum objave 16. siječnja 2024.
javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Područnoj službi u Zagrebu, na radnom mjestu viši stručni referent - informator (red.br.sist. 97) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, rad u smjenama 
datum objave javnog natječaja: 20. prosinca 2023. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 4. siječnja 2024.

 

Poništenje javnog natječaja za imenovanje pomoćnika ravnatelja za pravne, opće i poslove gospodarenja imovinom Zavoda (objavljenog 6. prosinca 2023., Narodne novine, broj 145/23) 
Poništenje javnog natječaja za imenovanje pomoćnika ravnatelja za pravne, opće i poslove gospodarenja imovinom Zavoda u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format 
datum objave javnog natječaja: 26. siječnja 2024.
javni natječaj za imenovanje pomoćnika ravnatelja za pravne, opće i poslove gospodarenja imovinom Zavoda (m./ž.) 
datum objave javnog natječaja: 6. prosinca 2023. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 14. prosinca 2023.

 

Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja - testiranje 
Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja u otvorenom strojno čitljivom obliku - xlsx. format
javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa
I. PODRUČNA SLUŽBA U OSIJEKU
1) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.)
2) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.)
3) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), četiri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme
4) stručni referent I. (red.br.sist. 55) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
5) stručni referent (red.br.sist. 56) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj - pripravnik na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
6) viši stručni referent (red.br.sist. 60), u Ispostavi Beli Manastir (m./ž.)
II. PODRUČNA SLUŽBA U RIJECI
7) inspektor (red.br.sist. 13) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
8) stručni savjetnik (red.br.sist. 26) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
9) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme.
10) viši stručni referent - informator (red.br.sist. 44) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
11) stručni referent (red.br.sist. 56) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), tri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
12) inspektor (red.br.sist. 59) u Ispostavi Krk (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
III. PODRUČNA SLUŽBA U SPLITU
13) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.)
14) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
15) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme
16) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), dva izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme. 
17) stručni savjetnik (red.br.sist. 53) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelja na neodređeno vrijeme
18) stručni referent (red.br.sist. 56) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
19) stručni referent (red.br.sist. 56) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj - pripravnik na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
20) samostalni stručni referent I. (red.br.sist. 58) u Ispostavi Vrgorac (m./ž.) jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca 
21) viši stručni referent (red.br.sist. 60) u Ispostavi Makarska (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme 
IV. PODRUČNA SLUŽBA U VARAŽDINU
22) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme. 
23) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
24) stručni referent I. (red.br.sist. 55) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.) jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
V. PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU
25) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odsjeku za kontrolu podataka iz mirovinskog osiguranja (m./ž.) dva izvršitelja na neodređeno vrijeme
26) stručni savjetnik  (red.br.sist. 21) u Odsjeku za utvrđivanje svojstva osiguranika i staža (m./ž.) 
27) viši stručni referent (red.br.sist. 23) u Odsjeku za utvrđivanje svojstva osiguranika i staža (m./ž.)
28) viši stručni referent (red.br.sist. 29) u Odsjeku za matičnu evidenciju (m./ž.) 
29) stručni referent (red.br.sist. 31) u Odsjeku za matičnu evidenciju (m./ž.) jedan izvršitelj -pripravnik na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
30) stručni savjetnik (red.br.sist. 48) u Odsjeku za rješavanje o pravima hrvatskih branitelja, djelatnih vojnih osoba, policijskih službenika i o pravu na doplatak za djecu (m./ž.) 
31) viši upravni referent (red.br.sist. 48c) u Odsjeku za rješavanje o pravima hrvatskih branitelja, djelatnih vojnih osoba, policijskih službenika i o pravu na doplatak za djecu (m./ž.), 10 izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme.
32) stručni savjetnik (red.br.sist. 58) u Odsjeku za rješavanje o pravima primjenom uredbi Europske unije (m./ž.), jedan izvršitelj - vježbenik na neodređeno vrijeme. 
33) stručni referent I. (red.br.sist. 98) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
34) stručni savjetnik (red.br.sist. 107) u Odsjek za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
35) stručni referent (red.br.sist. 111) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
VI. PODRUČNI URED U BJELOVARU
36) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
VII. PODRUČNI URED U DUBROVNIKU
37) stručni savjetnik (red.br.sist. 8) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.)
38) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), 
39) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme.
40) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja - pripravnika na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
VIII. PODRUČNI URED U GOSPIĆU
41) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), 
42) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
IX. PODRUČNI URED U KARLOVCU
43) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.)
44) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
45) stručni referent I. (red.br.sist. 39) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
X. PODRUČNI URED U KOPRIVNICI
46) stručni referent I. (red.br.sist. 3) u Područnom uredu u Koprivnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
47) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
48) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XI. PODRUČNI URED u POŽEGI
49) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.) 
50) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
51) stručni referent (red.br.sist. 40) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
XII. PODRUČNI URED U PULI - POLA
52) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
53) vozač - dostavljač (red.br.sist. 35) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
54) stručni referent I. (red.br.sist. 39) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
55) inspektor (red.br.sist. 42) u Ispostavi Pazin (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
56) samostalni stručni referent I. (red.br.sist. 41) u Ispostavi Poreč (m./ž.) jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
57) viši stručni referent (red.br.sist. 43) u Ispostavi Poreč (m./ž.) 
58) inspektor (red.br.sist. 42) u Ispostavi Rovinj (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
PODRUČNI URED U SISKU
59) Viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.) jedan izvršitelja na neodređeno vrijeme 
60) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.)
61) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
62) stručni referent II. (red.br.sist. 33) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno uz ugovaranje probnog rada u trajnu od dva mjeseca.
63) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
64) samostalni stručni referent I. (red.br.sist. 41) u Ispostavi Topusko (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
XIII. PODRUČNI URED U SLAVONSKOM BRODU
65) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
XIV. PODRUČNI URED U ŠIBENIKU 
66) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
XV. PODRUČNI URED U VIROVITICI
67) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
PODRUČNI URED U VUKOVARU
68) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.)
69) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme.
70) stručni referent  (red.br.sist. 40) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelja na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
XVI. PODRUČNI URED U ZADRU
71) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
XVII. SREDIŠNJA SLUŽBA
72) stručni savjetnik (red.br.sist.20) u Sektoru za mirovinsko osiguranje, Odjelu za žalbe, upravne sporove i reviziju, jedan izvršitelj - vježbenik na neodređeno vrijeme.
73) stručni savjetnik (red.br.sist.19) u Sektoru za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja, doplatka za djecu i nacionalne naknade za starije osobe, Odjelu za žalbe i upravne sporove, dva izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme
74) samostalni stručni referent I. (red.br.sist. 2) u Sektoru za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju, jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
75) stručni suradnik specijalist za pravne poslove (red.br.sist. 8) u Odjelu za pravne poslove (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
76) viši inspektor - pravni zastupnik (red.br.sist. 11) u Odjelu za pravne poslove (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
77) viši upravni referent - posrednik (red.br.sist. 52) u Odjelu za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj - vježbenik na neodređeno vrijeme. 
78) stručni referent I. (red.br.sist. 54) u Odjelu za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
79) vozač - dostavljač (red.br.sist. 59) u Odjelu za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
80) stručni referent II. (red.br.sist. 23) u Odjelu za financijsko poslovanje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
81) viši stručni suradnik (red.br.sist. 48) u Odjelu za obračun i isplatu primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
82) stručni savjetnik (red.br.sist. 49) u Odjelu za obračun i isplatu primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj - pripravnik na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
83) stručni savjetnik (red.br.sist. 49) u Odjelu za obračun i isplatu primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj - pripravnik na neodređeno vrijeme uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
datum objave javnog natječaja: 10. studenoga 2023. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 20. studenoga 2023.






Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja - testiranje 
Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja u otvorenom strojno čitljivom obliku - xlsx. format
javni   natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Područnoj službi u Zagrebu
1) stručni savjetnik (red.br.sist. 42) u Odsjeku za rješavanje o pravima iz mirovinskog osiguranja (m./ž.), četiri izvršitelja - vježbenika na neodređeno vrijeme. 
2) stručni savjetnik (red.br.sist. 48) u Odsjeku za rješavanje o pravima hrvatskih branitelja, djelatnih vojnih osoba, policijskih službenika i o pravu na doplatak za djecu (m./ž.), jedan izvršitelj - vježbenik na neodređeno vrijeme.
3) stručni savjetnik (red.br.sist. 58) u Odsjeku za rješavanje o pravima primjenom uredbi Europske unije (m./ž.), jedan izvršitelj - vježbenik na neodređeno vrijeme. 

datum objave javnog natječaja: 20. listopada 2023. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je do 31. listopada 2023.

javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa
PODRUČNA SLUŽBA U RIJECI
1) viši stručni referent - informator (red.br.sist. 44) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, rad u smjenama

datum objave javnog natječaja: 11. listopada 2023. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama, odnosno do 26. listopada 2023.

 



 

Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi