Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Otvoreni natječaji

Posao u HZMO-u

Otvoreni natječaji

 


Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja – testiranje
Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja u otvorenom strojno čitljivom obliku - xlsx. format


javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa 
I. PODRUČNA SLUŽBA U OSIJEKU
1) inspektor (red.br.sist. 13) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
2) samostalni stručni referent II. - kompletator (red.br.sist. 14) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
3) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
4) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme 
5) stručni referent II. (red.br.sist. 47) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
6) upravni referent (red.br.sist. 48) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), četiri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
7) stručni referent I. (red.br.sist. 55) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), četiri izvršitelja na neodređeno, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
II. PODRUČNA SLUŽBA U RIJECI
8) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme 
9) stručni referent I. (red.br.sist. 45) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
10) stručni referent I. (red.br.sist. 46) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada od dva mjeseca.
11) vozač – dostavljač (red.br.sist. 49) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
12) stručni referent (red.br.sist. 56) u Odsjeku za obračun primitaka u naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
III. PODRUČNA SLUŽBA U SPLITU
13) stručni referent I. (red.br.sist. 45) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
14) stručni referent II. (red.br.sist. 47) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
15) vozač – dostavljač (red.br.sist. 49) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
IV. PODRUČNA SLUŽBA U VARAŽDINU
16) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
17) stručni referent II. (red.br.sist. 47) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
18) vozač – dostavljač (red.br.sist. 49) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
19) stručni referent I. (red.br.sist. 55) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
V. PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU
20) viši stručni referent (red.br.sist. 16) u Odsjeku za kontrolu podataka iz mirovinskog osiguranja (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme
21) viši stručni referent (red.br.sist. 29) u Odsjeku za matičnu evidenciju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme
22) stručni referent I. (red.br.sist. 99) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
23) stručni referent II. (red.br.sist. 100) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), tri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
24) upravni referent (red.br.sist. 102) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan 
izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
25) stručni referent (red.br.sist. 111) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), četiri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
VI. PODRUČNI URED U BJELOVARU
26) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
27) stručni referent I. (red.br.sist. 32) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
28) stručni referent I. (red.br.sist. 39) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
VII. PODRUČNI URED U DUBROVNIKU
29) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
VIII. PODRUČNI URED U GOSPIĆU
30) vozač – dostavljač (red.br.sist. 35) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
IX. PODRUČNI URED U KARLOVCU
31) stručni referent I. (red.br.sist. 3) u Područnom uredu u Karlovcu (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
32) stručni referent I. (red.br.sist. 32) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
X. PODRUČNI URED U KOPRIVNICI
33) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XI. PODRUČNI URED U POŽEGI
34) stručni referent II. (red.br.sist. 33) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
35) vozač – dostavljač (red.br.sist. 35) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XII. PODRUČNI URED U PULI - POLA
36) inspektor (red.br.sist. 12) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
37) samostalni stručni referent II. - kompletator (red.br.sist. 13) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
38) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme
39) stručni referent I. (red.br.sist. 32) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca
40) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
41) viši stručni referent (red.br.sist. 38) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme 
XIII. PODRUČNI URED U SISKU
42) stručni referent II. (red.br.sist. 33) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
43) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
44) stručni referent (red.br.sist. 40) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XIV. PODRUČNI URED U SLAVONSKOM BRODU
45) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.)
46) stručni referent II. (red.br.sist. 33) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
47) vozač – dostavljač (red.br.sist. 35) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
48) stručni referent I. (red.br.sist. 39) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XV. PODRUČNI URED U ŠIBENIKU
49) stručni referent I. (red.br.sist. 32) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
XVI. PODRUČNI URED U VUKOVARU
50) viši stručni referent (red.br.sist. 15) u Odjelu za mirovinsko osiguranje (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme
51) stručni referent (red.br.sist. 40) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
XVII. PODRUČNI URED U ZADRU
52) upravni referent (red.br.sist. 34) u Odsjeku za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 
53) stručni referent (red.br.sist. 40) u Odsjeku za obračun primitaka i naknada korisnicima (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca. 

datum objave javnog natječaja: 20. srpnja 2022. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama, odnosno do 28. srpnja 2022.
 

Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja – testiranje
Popis pravnih izvora za pripremanje kandidata za pisanu provjeru znanja u otvorenom strojno čitljivom obliku - xlsx. format

javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa 
I. PODRUČNA SLUŽBA U OSIJEKU
1) stručni savjetnik (red.br.sist. 26) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), četiri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
2) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
3) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
II. PODRUČNA SLUŽBA U RIJECI
4) stručni savjetnik (red.br.sist. 26) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
5) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
III. PODRUČNA SLUŽBA U SPLITU
6) stručni savjetnik (red.br.sist. 26) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), pet izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
7) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), tri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
IV. PODRUČNA SLUŽBA U VARAŽDINU
8) stručni savjetnik (red.br.sist. 26) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
9) viši upravni referent (red.br.sist. 29) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
10) stručni savjetnik (red.br.sist. 38) u Odjelu za provedbu uredbi Europske unije i međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
V. PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU
11) stručni savjetnik (red.br.sist. 42) u Odsjeku za rješavanje o pravima iz mirovinskog osiguranja (m./ž.), deset izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
12) stručni savjetnik (red.br.sist. 48) u Odsjeku za rješavanje o pravima hrvatskih branitelja, djelatnih vojnih osoba, policijskih službenika i o pravu na doplatak za djecu (m./ž.), pet izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
13) stručni savjetnik (red.br.sist. 58) u Odsjeku za rješavanje o pravima primjenom uredbi Europske unije (m./ž.), četiri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
14) stručni savjetnik (red.br.sist. 64) u Odsjeku za rješavanje o pravima primjenom međunarodnih ugovora o socijalnom osiguranju (m./ž.), dva izvršitelja – vježbenika na neodređeno vrijeme.
15) stručni savjetnik (red.br.sist. 70) u Odsjeku za mjerodavno zakonodavstvo i prijenos mirovinskih prava (m./ž.), dva izvršitelja – vježbenika na neodređeno vrijeme.
VI. PODRUČNI URED U BJELOVARU
16) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
VII. PODRUČNI URED U DUBROVNIKU
17) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
18) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
VIII. PODRUČNI URED U GOSPIĆU
19) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.  
IX. PODRUČNI URED U KARLOVCU
20) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
X. PODRUČNI URED U KOPRIVNICI
21) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XI. PODRUČNI URED U POŽEGI
22) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XII. PODRUČNI URED U PULI - POLA
23) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), tri izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XIII. PODRUČNI URED U SISKU
24) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), dva izvršitelja na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XIV. PODRUČNI URED U SLAVONSKOM BRODU
25) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XV. PODRUČNI URED U ŠIBENIKU 
26) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XVI. PODRUČNI URED U VIROVITICI
27) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
28) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
XVII. PODRUČNI URED U VUKOVARU
29) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
30) viši upravni referent (red.br.sist. 27) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca. 
XVIII. PODRUČNI URED U ZADRU
31) stručni savjetnik (red.br.sist. 24) u Odjelu za rješavanje o pravima u prvom stupnju (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
XIX. SREDIŠNJA SLUŽBA
32) stručni savjetnik (red.br.sist. 9) u Uredu za odnose s javnošću (m./ž.), 
33) stručni savjetnik (red.br.sist. 8) u Uredu za upravljanje i razvoj ljudskih potencijala (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci. 
34) stručni referent I. (red.br.sist. 22) u Odjelu za žalbe, upravne sporove i reviziju (m./ž.), jedan izvršitelj  na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
35) stručni suradnik specijalist za pravne poslove (red.br.sist. 8) u Odjelu za pravne poslove (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
Mjesto rada: Slogin kula 1, 51000 Rijeka.
36) stručni referent I. (red.br.sist. 13.) u Odjelu za pravne poslove (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
Mjesto rada: Kolodvorska 20c, 42000 Varaždin
37) stručni savjetnik (red.br.sist. 22) u Odjelu za gospodarenje nekretninama (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
38) samostalni stručni referent I. (red.br.sist. 31) u Odjelu za održavanje, zaštitu na radu i opće poslove (m./ž.), jedan izvršitelj  na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
39) viši upravni referent (red.br.sist. 51) u Odjelu za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od tri mjeseca.
40) dostavljač (red.br.sist. 60) u Odjelu za uredsko poslovanje i pisarnici (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od dva mjeseca.
41) stručni savjetnik (red.br.sist. 30) u Odjelu za računovodstvo (m./ž.), jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme, uz ugovaranje probnog rada u trajanju od šest mjeseci.

datum objave javnog natječaja: 6. srpnja 2022. 
podaci o javnom natječaju u otvorenom strojno čitljivom obliku - docx. format
rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama, odnosno do 14. srpnja 2022.

 

 

 

Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi