Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Zašto raditi u HZMO-u?

Posao u HZMO-u

Zašto raditi u HZMO-u?

  • Edukacije i kontinuirano usavršavanje - provodimo osposobljavanje i stručno usavršavanje radnika (pohađanje specijaliziranih tečajeva, savjetovanja, seminara, kongresa, konferencija, radionica). Vjerujemo da se stalnim razvojem i željom za usavršavanjem u HZMO-u može postići i zadržati poticajna radna okolina.​
 
  • Kolektivni ugovor – u HZMO-u se ostvaruju brojne pogodnosti, godišnji odmor do 30 dana, plaćeni dopust, dar za djecu, solidarne potpore,  jubilarne nagrade i sl.
 
  • Briga o radnicima – brinemo se o zaštiti roditelja i djece. Potičemo i nagrađivanje društveno odgovornog ponašanja, poput darivanja krvi. Također, svi naši radnici osigurani su od posljedica nesretnog slučaja.
 
  • Klizno radno vrijeme - u HZMO-u je uvedeno klizno radno vrijeme radi boljeg usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza te osobnog bioritma naših radnika.
 
  • Sportski susreti - HZMO sufinancira održavanje sindikalno-sportsko-rekreativnih susreta radnika koji okupljaju brojne rekreativce koji se natječu u raznim sportovima radi poboljšanja njihove radne i zdravstvene sposobnosti te razvoja međusobnih odnosa i kolegijalnosti.
 
  • Zdravlje - svjesni da treba voditi brigu o zdravom načinu života, osim osiguravanja redovitih sistematskih pregleda i troškova cijepljenja, u HZMO-u podržavamo projekt MultiSport program za radnike koji omogućuje ostvarivanje pogodnosti za korištenje različitih sportskih i rekreativnih sadržaja. Poticanje na sportske aktivnosti koje jačaju fizičko stanje radnika ujedno povećavaju motivaciju i produktivnost.
 
  • Važno nam je mišljenje radnika – vjerujemo da su samo zadovoljni radnici produktivni radnici, stoga smo uveli ispitivanje organizacijske klime i njihovog zadovoljstva, a rezultati nam služe kao smjernice za akcijske mjere radi poboljšanja uvjeta i promjena unutar HZMO-a.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi