Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima mirovinskog osiguranja Republike Slovenije

Mediji

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima mirovinskog osiguranja Republike Slovenije

05.05.2023.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i nositelj mirovinskog osiguranja iz Republike Slovenije Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije organiziraju savjetodavne dane u Zagrebu 9. svibnja 2023. za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Republici Sloveniji.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike ili korisnike slovenskih mirovinskih davanja, koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Republici Sloveniji da, uz prethodnu najavu, dođu na savjetodavne dane na kojima će stručnjacima mirovinskog osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz slovenskog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate slovenske mirovine.
Savjetodavni dani održat će se 9. svibnja 2023., od 9 do 13 sati, u Središnjoj službi HZMO-a, A. Mihanovića 3, Zagreb, a zainteresirani građani mogu se najaviti i dogovoriti termin putem telefona: 01 4595 329 i 01 4595 424 ili e-pošte: ana-marija.omerzo@mirovinsko.hr ili slavka.pusic@mirovinsko.hr.
Napominjemo da je potrebno ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi