Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
HZMO sudjeluje na Job Fairu

Vijesti

HZMO sudjeluje na Job Fairu

HZMO sudjeluje na Job Fairu

8. 5. 2024.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje sudjeluje na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj - Job Fairu koji će se održati 8. i 9. svibnja 2024. u Mozaik Event Centru. Pozivamo vas da dođete i posjetite naš štand te saznate zašto je dobro raditi u HZMO-u. Sigurnost, nove tehnologije, rad na zanimljivim projektima i stalna usavršavanja samo su neke od beneficija koje pruža HZMO.

Projektom Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci i Splitu uspostavljeni su novi, moderno opremljeni Centri za razvoj karijera i selekciju u kojima radnici HZMO-a nadograđuju svoja postojeća i stječu nova znanja, razmjenjuju iskustva s kolegama te razvijaju kompetencije i svoju kreativnost.

U provedbi je projekt Modernizacija IKT podrške Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje - eHZMO, koji uključuje modernizaciju i digitalizaciju poslovanja primjenom novih IKT tehnologija.

Upravo zbog navedenih promjena, a radi održavanja kvalitete i pouzdanosti poslovanja HZMO-a, želimo dodatno pojačati naš informatički tim s mladim i ambicioznim radnicima. Profili stručnjaka za koje smo zainteresirani su arhitekt sustava, IT analitičar, programer, sistemski administrator, tester i sistemski inženjeri (DevOps).

I vi možete postati dio ove priče! Posjetite nas na Job Fairu i saznajte kako svoj profesionalni razvoj započeti ili nastaviti u HZMO-u.


Više informacija pronađite na linku.

Zašto raditi u HZMO-u?

 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi