Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Obavijest o isplati godišnjeg dodatka za 2020. za korisnike koji primaju slovensku mirovinu

Vijesti

Obavijest o isplati godišnjeg dodatka za 2020. za korisnike koji primaju slovensku mirovinu

Obavijest o isplati godišnjeg dodatka za 2020. za korisnike koji primaju slovensku mirovinu

27.03.2020.

Radi isplate godišnjeg dodatka korisnicima slovenske mirovine koji prebivaju u Republici Hrvatskoj, a zbog problema u poštanskom prometu uzrokovanih pandemijom COVID 19, Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije poziva navedene korisnike da elektroničkim putem prijave iznos mirovine koji su im isplatile inozemne ustanove mirovinskog i invalidskog osiguranja (iznos hrvatske i/ili  mirovine ostvarene u nekoj drugoj državi).
Prijavu je moguće podnijeti putem web portala predajom zahtjeva na adresi https:/www.zpiz.si/zpiz1034411 ili uporabom QR koda dostavljenog u dopisu - Obvestilo o izplačilu letnega dodatka koji je upućen korisnicima zajedno s uputama i sigurnosnim PIN kodom. 
Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije obavještava korisnike da je uporaba sustava sigurna, besplatna i jednostavna te zamjenjuje prijenos informacija koje se inače dostavljaju poštom. Također, Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije će za korisnike koji na opisani način ranije dostave podatke ranije isplatiti godišnji dodatak tako da će ako zaprimi podatak o iznosu isplaćene inozemne mirovine do 30.4.2020., godišnji dodatak isplatiti do 30. 9. 2020., a ako podatak zaprimi do 30.9.2020., godišnji dodatak isplatiti do kraja 2020. godine.
U slučaju da korisnik do 30. 9. 2020. Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije ne pošalje podatak o iznosu inozemne mirovine, godišnji dodatak isplatit će se u najnižem iznosu, odnosno pripadajućem razmjernom dijelu.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi