Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Objavljen javni natječaj za prodaju 27 stanova u vlasništvu HZMO-a

Vijesti

Ilustracija prikazuje zgrade s pogledom prema gore, prema nebu. Logo HZMO-a i natpis

Objavljen javni natječaj za prodaju 27 stanova u vlasništvu HZMO-a

2.10.2020.

Na web-stranicama HZMO-a objavljen javni natječaj za prodaju 27 stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
U ponudi su stanovi u Belom Manastiru, Belišću, Obrovcu, Pakracu, Požegi, Slatini, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Županji.
Stanovi se prodaju prema zatečenom stanju „viđeno – kupljeno“, a činjenica da stanovi za koje je naznačeno da su u posjedu prodavatelja (HZMO-a), ali u zemljišnim knjigama nisu upisani kao njegovo vlasništvo, ne utječe na pravo vlasnika da raspolaže svojom nekretninom. U tom smislu kupac preuzima obvezu upisa stana u zemljišne knjige, pri čemu će HZMO kupcima predati stanove u posjed i pružiti svu potrebnu pomoć vezano uz njihov upis u zemljišne knjige.
Ponuditelji su dužni uplatiti jamčevinu koja iznosi deset posto početne cijene stana, u korist državnog proračuna. Izabranom ponuditelju uplaćena jamčevina uračunava se u cijenu, a ostalim ponuditeljima Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje vratit će jamčevinu u roku od 30 dana od dana donošenja odluke o odabiru ponude. Natječaj je otvoren do 3. studenog 2020., a ponude će se otvarati 10. studenog 2020. u 10.00 sati, u prostorijama Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Zagreb, A. Mihanovića 3, II. kat, dvorana A). Otvaranju ponuda mogu nazočiti samo ponuditelji osobno ili opunomoćeni predstavnici ponuditelja.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi