Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Objavljen javni natječaj za prodaju 28 stanova u vlasništvu HZMO-a

Vijesti

Objavljen javni natječaj za prodaju 28 stanova u vlasništvu HZMO-a

Objavljen javni natječaj za prodaju 28 stanova u vlasništvu HZMO-a

24.08.2020.
Danas je na stranicama HZMO-a objavljen javni natječaj za prodaju 28 stanova u vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
U ponudi su stanovi u Zagrebu, Dugoj Resi, Karlovcu, Belom Manastiru, Osijeku, Poreču, Puli-Pola, Labinu i Čabru te u općinama Sirač i Veloj Luci.
Stanovi se prodaju prema zatečenom stanju „viđeno – kupljeno“, a činjenica da stanovi za koje je naznačeno da su u posjedu prodavatelja (HZMO-a), ali u zemljišnim knjigama nisu upisani kao njegovo vlasništvo, ne utječe na pravo vlasnika da raspolaže svojom nekretninom. U tom smislu kupac preuzima obvezu upisa stana u zemljišne knjige, pri čemu će HZMO kupcima predati stanove u posjed i pružiti svu potrebnu pomoć vezano uz njihov upis u zemljišne knjige.

Ponuditelji su dužni uplatiti jamčevinu koja iznosi deset posto početne cijene stana, u korist državnog proračuna. Izabranom ponuditelju uplaćena jamčevina uračunava se u cijenu, a ostalim ponuditeljima Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje vratit će jamčevinu u roku od 30 dana od dana donošenja odluke o odabiru ponude. Natječaj je otvoren do 25. rujna 2020., a ponude će se otvarati 1. listopada 2020. u 10.00 sati, u prostorijama Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Zagreb, A. Mihanovića 3, II. kat, dvorana A), a otvaranju ponuda mogu nazočiti samo ponuditelji osobno ili opunomoćeni predstavnici ponuditelja.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi