Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Stipendije

Posao u HZMO-u

Stipendije


U HZMO-u se na godišnjoj razini planira stručno usavršavanje i osposobljavanje radnika radi stjecanja prve i druge razine visokog obrazovanja te povećanja učinkovitosti poslovnih procesa, stimulacije i duljeg zadržavanja radnika u sustavu. Posebno se uzima u obzir stipendiranje studenata u deficitarnim strukama, kao što je npr. informatička struka, i njihovo zapošljavanje u HZMO-u.

Redovito odvijanje poslovnih procesa u HZMO-u bilo bi nemoguće bez Sektora za informatiku u kojem rade izvrsni stručnjaci različitih profila. Kontinuirano ulažemo u ljudske potencijale jer smatramo da učenje pridonosi osobnom razvoju radnika, pruža određeno zadovoljstvo kao i motiviranost, a naši radnici kroz razna informatička usavršavanja i osposobljavanja stječu nova znanja te razvijaju vještine i kompetencije i na taj način pratimo trendove u svim segmentima poslovanja.
Prateći najnovije trendove u razvoju informacijskog sustava, u tijeku je i implementacija novog integralnog IT sustava HZMO-a koji se temelji na primjeni najmodernijih standarda. U provedbi je projekt Modernizacija IKT podrške Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – eHZMO, koji uključuje modernizaciju i digitalizaciju poslovanja primjenom modernih IKT tehnologija. Upravo zbog navedenih promjena, želimo dodatno pojačati naš informatički tim mladim i ambicioznim radnicima radi održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja. Profili stručnjaka za koje smo zainteresirani su arhitekt sustava, IT analitičar, programer, sistemski administrator, tester i sistemski inženjeri (DevOps).

Ulaganje u budućnost od iznimne je važnosti za HZMO, stoga planiramo stipendirati pet talentiranih i uspješnih studenata informatičke ili elektrotehničke struke koji će u sljedećoj akademskoj godini upisati prvu ili drugu godinu diplomskog sveučilišnog studija ili specijalističkog diplomskog stručnog studija.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi