Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Posao u HZMO-u

Posao u HZMO-u

Posao u HZMO-u


Učinkovitost poslovanja HZMO-a primarno je utemeljena na stručnosti i motiviranosti njegovih radnika koji su temelj poslovnog sustava. Ulaganjem u kontinuirani razvoj i usavršavanje radnika stvara se poticajna radna okolina, stoga je jedan od glavnih ciljeva HZMO-a postići što viši stupanj zadovoljstva korisnika usluga, što je nemoguće bez zadovoljnih radnika.
 
Uz brojne pogodnosti vezane uz rad, koje su uređene kolektivnim ugovorom (godišnji odmor do 30 dana, plaćeni dopust, jubilarne nagrade, klizno radno vrijeme, itd.), ljudski potencijali HZMO-a ulažu veliki trud u organizaciju i provedbu kontinuiranog usavršavanja i obrazovanja radnika, vode brigu o zdravlju svojih radnika te redovitim istraživanjem prate njihova mišljenja kako bi se i dalje unaprjeđivali radni uvjeti i zadovoljstvo radnika.  

Na radnopravni status radnika HZMO-a primjenjuje se Zakon o radu, Zakon o plaćama u javnim službama, Uredba o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama, Temeljni kolektivni ugovor za službenike i namještenike u javnim službama, Kolektivni ugovor za Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje  i opći akti HZMO-a.

HZMO obavlja poslove iz svojeg djelokruga u središnjoj ustrojstvenoj jedinici – Središnjoj službi sa sjedištem u Zagrebu i u područnim ustrojstvenim jedinicama – pet područnih službi i 14 područnih ureda te 92 ispostave diljem Republike Hrvatske.

U HZMO-u radi više od 2700 radnika, a 99 % njih zaposleno je na neodređeno vrijeme. Podjednako su zastupljeni radnici s VSS i sa SSS, a broj žena veći je od broja zaposlenih muškaraca.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi