Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Australija

Tiskanice

Australija

Na ovim stranicama možete naći tiskanice koje trebate popuniti i potpisane dostaviti Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje radi ostvarivanja prava na mirovinu iz australskog socijalnog osiguranja.

- ako podnosite zahtjev za priznanje prava na starosnu mirovinu iz australskog socijalnog osiguranja, popunite tiskanicu 'Zahtjev za australsku mirovinu 2'  i tiskanicu 'Prihodi i imovina' . Kao dio tiskanice 'Zahtjeva za australsku mirovinu 2' nalaze se 'Upute za australsku mirovinu 1' koje Vam služe radi lakšeg popunjavanja tiskanice zahtjeva.

- ako podnosite zahtjev za priznanje prava na invalidsku mirovinu iz australskog socijalnog osiguranja, popunite tiskanicu 'Zahtjev za australsku mirovinu 2' , tiskanicu 'Prihodi i imovina'  i tiskanicu 'Radna sposobnost' .

Također, potrebno je da  vaš osobni liječnik popuni tiskanicu 'Izvješće liječnika koji liječi pacijenta (Izvan Australije)' – tiskanica 'Treating doctor's Report' – TDR). Napominjemo, da eventualne troškove popunjavanja ove tiskanice snosite sami.
Kao dio tiskanice 'Zahtjeva za australsku mirovinu 2' nalaze se 'Upute za australsku mirovinu 1', koje Vam služe radi lakšeg popunjavanja tiskanice zahtjeva.
Zahtjevu je također potrebno priložiti raspoloživu noviju medicinsku dokumentaciju.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi