Preskočite na glavni sadržaj
100.mirovinsko.hr
Za dolazak u HZMO potrebne COVID potvrde

Vijesti

Za dolazak u HZMO potrebne COVID potvrde

Za dolazak u HZMO potrebne COVID potvrde

17.11.2021.


Obavještavamo sve korisnike da od utorka 16. studenoga 2021. prilikom dolaska u službene prostorije HZMO-a trebaju predočiti važeću EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.
Podsjećamo osiguranike, korisnike doplatka za djecu i umirovljenike da pitanja mogu postaviti i putem  WEB-obrasca POSTAVITE PITANJE i infotelefona broj 01/ 45 95 011 i 01/ 45 95 022.  
U sklopu sustava e-Građani korisnicima su dostupne sljedeće elektroničke usluge HZMO-a: elektronički zapis o radnopravnom statusu, informativni izračun mirovine, uvid u podatke o prijavama na osiguranje i odjavama s osiguranja, uvid u podatke o stažu, plaći i osnovici koje je za pojedine godine prijavio poslodavac, uvid u podatke o drugom dohotku na koji se plaća doprinos za mirovinsko osiguranje, e-potvrde iz mirovinskog sustava (Potvrda o stažu i plaći, Obavijest o ostvarenom drugom dohotku i Potvrda o korištenju prava iz mirovinskog osiguranja), Kalkulator doplatka za djecu, Zahtjev za ostvarivanje prava na doplatak za djecu, Zahtjev za starosnu/prijevremenu starosnu mirovinu, Zahtjev za invalidsku mirovinu, Zahtjev za privremenu invalidsku mirovinu, Zahtjev za obiteljsku mirovinu iza osiguranika,  Zahtjev za obiteljsku mirovinu iza korisnika i Zahtjev za nacionalnu naknadu za starije osobe, dostava obavijesti u Osobni korisnički pretinac te uvid u podatke o školovanju radi ostvarivanja prava iz mirovinskog osiguranja i doplatka za djecu.

 - Poslovanje HZMO-a za vrijeme epidemije COVID-19
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi