Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Energetska obnova poslovne zgrade Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Osijeku

O HZMO-u

Energetska obnova poslovne zgrade Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u OsijekuU Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje (HZMO) u tijeku je provedba projekta Energetska obnova poslovne zgrade Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Osijeku, korištenjem sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj putem provedbe Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.“, Prioritetne osi 4 – Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.
Projekt pridonosi energetskoj učinkovitosti predmetne zgrade te poboljšanju pristupačnosti osobama s invaliditetom. Toplinskom izolacijom vanjske ovojnice i zamjenom stolarije postiže se ušteda godišnje toplinske energije za grijanje (QH, nd) od 75,3% i time se izravno pridonosi ciljevima EU direktiva o energetskoj učinkovitosti, kojima je propisano da godišnje treba obnoviti 3% površine zgrada u javnom vlasništvu.
Provedbom Projekta obuhvaćeni su korisnici zgrade, ne samo radnici, nego i korisnici usluga HZMO-a i HZZO-a. Povećava se razina udobnosti korisnika usluga, utječe se na okoliš uštedom energije, kojom se smanjuje emisija CO2 za 66,6%. Dodatno se pridonosi promicanju jednakih mogućnosti i socijalne uključenosti ugradnjom dizala za osobe s invaliditetom.
Ukupna vrijednost Projekta je 8.290.742,50 HRK, a iznos bespovratnih sredstava koja su sufinancirana iz Europskog fonda za regionalni razvoj je 5.021.664,25 HRK.
Razdoblje provedbe Projekta je od 13. kolovoza 2018. do 13. kolovoza 2020.
Dodatne informacije vezane uz Projekt mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 031/220-105.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
   
 
                    
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi