Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Izrada analize za potrebe uvođenja kontrolinga u poslovanje HZMO-a

O HZMO-u

Izrada analize za potrebe uvođenja kontrolinga u poslovanje HZMO-aU Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje u tijeku je provedba pripreme programa Uvođenje kontrolinga u poslovanje HZMO-a, korištenjem sredstava Europskog socijalnog fonda kroz provedbu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020., Prioritetne osi 5 – Tehnička pomoć.
Svrha Projekta je izrada analize poslovnih procesa, procedura i utvrđivanja ciljeva kontrolinga u HZMO-u. Ovisno o dobivenim preporukama u analizi, započelo bi se s implementacijom i izgradnjom kontrolinga u HZMO-u radi povećanja učinkovitosti poslovanja na način da se omogući kvalitetnije planiranje i upravljanje, bolja koordinacija na različitim razinama upravljanja, praćenje i analiza izvršenja planova te ostvarivanje zadanih ciljeva. Time bi se osigurala transparentnost poslovanja i financiranja te uštede na način da se primjenom kontrolinga s manje sredstava postigne bolja učinkovitost.
Ukupna vrijednost Projekta je 518.750,00 kn, od toga 85% Projekta financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 440.937,50 kn, a 15% financira se iz sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 77.812,50 kn.
Projekt je proveden u razdoblju od 1. siječnja 2016. do 31. prosinca 2019.
Dodatne informacije vezane uz Projekt mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati, na broj telefona 01/4595-177.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
 
Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi