Preskočite na glavni sadržaj
e-Usluge
Izrada analize za potrebe uvođenja kontrolinga u poslovanje HZMO-a

O HZMO-u

Izrada analize za potrebe uvođenja kontrolinga u poslovanje HZMO-aU Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje u tijeku je provedba pripreme programa Uvođenje kontrolinga u poslovanje HZMO-a, korištenjem sredstava Europskog socijalnog fonda kroz provedbu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020., Prioritetne osi 5 – Tehnička pomoć.
Svrha Projekta je izrada analize poslovnih procesa, procedura i utvrđivanja ciljeva kontrolinga u HZMO-u. Ovisno o dobivenim preporukama u analizi, započelo bi se s implementacijom i izgradnjom kontrolinga u HZMO-u radi povećanja učinkovitosti poslovanja na način da se omogući kvalitetnije planiranje i upravljanje, bolja koordinacija na različitim razinama upravljanja, praćenje i analiza izvršenja planova te ostvarivanje zadanih ciljeva. Time bi se osigurala transparentnost poslovanja i financiranja te uštede na način da se primjenom kontrolinga s manje sredstava postigne bolja učinkovitost.
Ukupna vrijednost Projekta je 518.750,00 kn, od toga 85% Projekta financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 440.937,50 kn, a 15% financira se iz sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 77.812,50 kn.
Projekt je proveden u razdoblju od 1. siječnja 2016. do 31. prosinca 2019.
Dodatne informacije vezane uz Projekt mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati, na broj telefona 01/4595-177.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.