Preskočite na glavni sadržaj
EFZagreb2024
Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

O HZMO-u

Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranjeHrvatski zavod za mirovinsko osiguranje započeo je s provedbom projekta Uspostava sustava za upravljanje ljudskim potencijalima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje korištenjem sredstava 
Europskog socijalnog fonda kroz provedbu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., Prioritetne osi 1. Visoka zapošljivost i mobilnost radne snage Specifičnog cilja 8.vii.2. Povećanje dostupnosti i kvalitete javno dostupnih informacija i usluga na tržištu rada, uključujući mjere APZ-a.
Svrha Projekta je uspostava cjelovitog, modernog sustava za upravljanje ljudskim potencijalima HZMO-a, odnosno uvođenje tzv. HRM sustava (engl. Human Resource Management). Opći cilj Projekta je povećati učinkovitost poslovanja i podići razinu produktivnosti radnika Zavoda modernizacijom sustava upravljanja ljudskim potencijalima radi kvalitetnijeg pružanja usluga korisnicima. Projektom će se unaprijediti procesi i procedure za upravljanje ljudskim potencijalima, uvesti novi IT sustav za upravljanje ljudskim potencijalima (HRM sustav), educirati radnici te uspostaviti i opremiti centri za razvoj karijera i selekciju.
Provedbom Projekta unaprijedit će se kvaliteta postojećih usluga koje pruža HZMO, osnaživanjem ljudskih potencijala i uvođenjem novog, modernijeg sustava upravljanja ljudskim potencijalima.
Implementaciju Projekta financira Europska unija iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 19.845.000,15 kuna, što je i ukupna vrijednost Projekta, koji će se provoditi u razdoblju od 18. srpnja 2019. do 18. srpnja 2023.
Za sve dodatne informacije vezane uz Projekt obratite nam se e-mailom: ljudski.potencijali@mirovinsko.hr.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Podijelite povratne informacije
Uspješno ste ispunili anketu. Hvala Vam!
Molimo Vas ispunite sva polja.
Jeste li pronašli informacije koje ste tražili?
Kako biste ocijenili web stranicu?
1
2
3
4
5
Vaš komentar
Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovoj stranici i pomozite nam da je poboljšamo. Ne ostavljajte osobne podatke.
Spremi